Kuypers Mondzorg - Gorinchem

In onze goed georganiseerde groepspraktijk zijn wij werkzaam met twee tandartsen met een jarenlange ervaring in de algemene praktijk. Daarnaast hebben wij ieder onze specialisaties/interesse gebieden zoals: Orthodontie, Gnathologie en Parodontologie.

Een jonge enthousiaste tandarts maakt het team compleet. De meeste tandheelkundige behandelingen kunnen door ons uitgevoerd worden. Daarnaast beschikken wij over goed netwerk van collega’s met specialistische kennis en kunde voor een eventuele horizontale verwijzing. Binnen onze praktijk zijn ook twee zeer ervaren mondhygiënistes werkzaam.

Wij beschikken over en goed geoutilleerde praktijk met onder andere moderne digitale apparatuur op het gebied van röntgenologie met een OPG en voor kaakoverzichtsfoto´s, als ook een innovatief CEREC 3D apparaat(cad-cam) voor het vervaardigen van kronen en vullingen van porselein.

Kwaliteit van tandheelkundige zorg en kwaliteit in dienstverlening zijn de kracht van onze praktijk. Door veel aandacht te besteden aan de organisatie en zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de patiënten willen wij een goede toegankelijkheid waarborgen.

In onze praktijk is een aantal regels van toepassing. Deze regels bevorderen het goed functioneren van de praktijk en zijn er om u goed en veilig te kunnen behandelen. Lees de regels door op onderstaande link te klikken.

Rob Kuypers
Tandarts

Bart Mol
Tandarts

Stefan Egas
Tandarts

Natascha Molenaar
Tandarts

Ageeth Kant
Praktijkmanager

Julia
Receptioniste

Peggy
Receptioniste

Sonja
Mondhygiëniste

Yvonne
Mondhygiëniste

Funda
Praktijkhygiëne

Elles
Preventie assistente

Marieke
Ortho-assistente

Corina
Ortho-assistente

Cecillia
Tandartsassistente

Belinda
Tandartsassistente

Trude
Tandartsassistente

Parwana
Tandartsassistente

Kwaliteitsregister Tandartsen

Het KRT is hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Wij slaan de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doen wij door de kwaliteitszorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken. Onder meer door de registratie van bij- en nascholing en van intercollegiaal overleg. Wij controleren de kwaliteit van de tandarts als professional, in het belang van zowel de beroepsgroep als de patiënt. Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Ga voor meer informatie naar krt.nu.

Hygiëne

Voor wat betreft de hygiëne maatregelen houden wij ons zo veel mogelijk aan de WIP-richtlijnen. Dit zijn regels die door de Werkgroep Infectie Preventie zijn samengesteld. De volledige tekst kunt u vinden op rivm.nl. De Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) beschouwt deze richtlijnen als professionele standaarden.

Tijdens uw aanwezigheid zult u weinig van deze richtlijnen merken, maar achter de schermen bevindt zich bijvoorbeeld een "machinekamer" waar apparaten staan die er voor zorgen dat er geen kruisinfecties (infecties met bacteriën van een andere patiënt) plaatsvinden. Een full-time medewerker zorgt er in die ruimte voor dat alle bij de patiënt gebruikte instrumenten volledig kiemvrij worden gemaakt.

Kuypers Mondzorg
Gorinchem

Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem

Maandag t/m vrijdag
08:15 - 17:00

0183 - 648 644
info@kuypersmondzorg.nl