Kuypers Mondzorg - Gorinchem

In onze goed georganiseerde groepspraktijk zijn we werkzaam met vijf tandartsen, twee mondhygiënisten en drie preventie-assistentes. Belangrijke doelstellingen van onze praktijk zijn het verlenen van service en persoonlijke aandacht voor onze patiënten. In onze visie komen patiënt en behandelaar tot de beste keuze van behandeling door goed te communiceren over wensen en mogelijkheden.

De meeste tandheelkundige behandelingen kunnen door ons uitgevoerd worden. Daarnaast bieden wij beugelbehandelingen, Orthodontie, door een Tandarts voor Orthodontie. Ook kunt u bij ons terecht voor kaakklachten, Gnathologie. Onze mondhygiënisten voeren behandelingen uit bij tandvlees problemen, Parodontologie. Tevens beschikken wij over een goed netwerk van collega’s met specialistische kennis en kunde voor een eventuele horizontale verwijzing.

Wij beschikken over een up-to-date en goed geoutilleerde praktijk met onder andere moderne digitale apparatuur voor het vervaardigen van een kaakoverzichtsfoto, OPG, als ook een CEREC Omnicam digitale mondscanner voor het direct of indirect vervaardigen van keramische kronen, vullingen etc. Ook is er een operatiemicroscoop aanwezig als voor het uitvoeren van uitgebreide wortelkanaalbehandelingen.

Kwaliteit van zorg en kwaliteit van dienstverlening zijn de kracht van onze praktijk. Door veel aandacht te besteden aan onze organisatie en zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de patiënten willen wij een goede toegankelijkheid waarborgen.

In onze praktijk is een aantal regels van toepassing. Deze regels bevorderen het goed functioneren van de praktijken zijn er om u goed en veilig te kunnen behandelen. Lees de regels door op de onderstaande link te klikken.

Rob Kuypers
Tandarts (99022317502)

Stefan Egas
Tandarts (8990563992)

Natascha Molenaar
Tandarts (99918613902)

Romina Storm
Tandarts (39918670002)

Ageeth Kant
Praktijkmanager

Julia
Receptioniste

Peggy
Receptioniste

Mendy
Receptioniste

Sonja
Mondhygiëniste

Yvonne
Mondhygiëniste

Funda
Praktijkhygiëne

Elles
Preventie assistente

Marieke
Kwaliteitsmanager

Corina
Ortho-assistente

Cecillia
Preventie assistente

Belinda
Tandartsassistente

Trude
Tandartsassistente

Parwana
Tandartsassistente

Elise
Tandartsassistente

Sabitye
Tandartsassistente

Sandra
Paro-nazorg assistente

Kwaliteitsregister Tandartsen

Het KRT is hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Wij slaan de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doen wij door de kwaliteitszorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken. Onder meer door de registratie van bij- en nascholing en van intercollegiaal overleg. Wij controleren de kwaliteit van de tandarts als professional, in het belang van zowel de beroepsgroep als de patiënt. Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Ga voor meer informatie naar krt.nu.

Hygiëne

Voor wat betreft de hygiëne maatregelen houden wij ons zo veel mogelijk aan de WIP-richtlijnen. Dit zijn regels die door de Werkgroep Infectie Preventie zijn samengesteld. De volledige tekst kunt u vinden op rivm.nl. De Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) beschouwt deze richtlijnen als professionele standaarden.

Tijdens uw aanwezigheid zult u weinig van deze richtlijnen merken, maar achter de schermen bevindt zich bijvoorbeeld een "machinekamer" waar apparaten staan die er voor zorgen dat er geen kruisinfecties (infecties met bacteriën van een andere patiënt) plaatsvinden. Een full-time medewerker zorgt er in die ruimte voor dat alle bij de patiënt gebruikte instrumenten volledig kiemvrij worden gemaakt.

Kuypers Mondzorg
Gorinchem

Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem

Maandag t/m vrijdag
08:15 - 17:00

0183 - 648 644
info@kuypersmondzorg.nl